Inbuzz Extra‎ > ‎

de Smaken van Laren

Cadeau- of kertspakket van divers formaat en inhoud:

De Smaken van Laren, in 4 seizoenen

In het Gooi wordt drie keer per jaar honing geoogst. Hierdoor kunnen we de smaken van het voorjaar (voornamelijk fruitbloesemhoning), de zomer (lindehoning) en de herfst (heidehoning) apart houden. Dit pakket bevat, behalve deze 3 honingpotjes van 125 gram elk, ook 2 velletjes bijenwas om zelf kaarsen van te rollen. De wasvelletjes liggen onder de potjes. Deze winteractiviteit maakt de 4 seizoenen compleet.
De producen zijn gevat in hout en ingepakt met transparante folie.
 
 
 
 
 
 
 

De Smaken van Laren, het Bijentrio

Dit pakket bestaat uit, 1 pot honing uit het Gooi (500 gram), 1 flesje honingbier (33cl, 7%vol.) en 2 kleine velletjes bijenwas om zelf kaarsen van te maken (brandduur ca. 3 uur per kaars)
De producten zijn verpakt in een donkerblauwe kraftpapieren draagtas.
 
 
 
 
 
 
 

 
 

De Smaken van Laren, een schatkist vol

Deze prachtige schatkist met inhoud is een ideaal kerstpakket. Het bevat de producten uit het Bijentrio en kan worden aangevuld met andere producten uit de imkerij, of met overige (streek)producten uit het Gooi.
De goudgele kleur van onze etiketten en de azuurblauwe binnenkant van de schatkist verwijzen naar de kleuren van het wapen van Laren.
 
Inhoud van de schatkist is variabel en hangt af van uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden. Ook grote oplagen zijn geen probleem.